Caracteristici

TRACTIVE - GPS PET TRACKER PENTRU CAINI SI PISICI

ANIMALUTELE SUNT PASIUNEA NOASTRA

Dispozitivul de localizare GPS Pet Tracking te ajuta sa iti localizezi cainele, pisica sau orice alt animal de companie. Poti sa iti localizezi animalul de companie pe harta din browser sau prin intermediul aplicatiei Tractive GPS. Toate produsele cu accesoriile aferente pot fi gasite in Tractive Online Shop!

 

TRACTIVE GPS

Dispozitivul GPS Pet Tracking te ajuta sa iti localizezi cainele, pisica, sau oricare alt animal de companie, oricand si oriunde.

Cu ajutorul Aplicatiei Gratuite Tractive GPS, puteti vedea cu precizie locatia curenta a animalului dumneavoastra de companie – in timp real.

TRACTIVE MOTION

Tractive MOTION monitorizeaza cu exactitate activitatea animalului dumneavoastra de companie 24/7. Dispozitivul ofera statistici detaliate despre activitatea animalutului si este usor de atasat la zgarda. Datele sunt sincronizate automat catre telefonul dumneavoastra smart.

 

PET – REMOTE (TELECOMANDA)

 

Aceasta telecomanda ofera o noua metoda simpla si eficienta pentru a discuta cu animalul dumneavoastra de companie! Prin vibratii transmise in zgarda, acesta va stii ce anume ii veti cere.